Fietstocht 15 km Alblasserwaard en Wereld Erfgoed Kinderdijk

Speciaal voor kinderen, scholen en natuurlijk ouders en opa's en oma's hebben we een fietstocht van 15 km langs de molens en horeca in de Alblasserwaard.

Start- en stempelpost Kinderdijk

Grand Cafe Buena Vista in Kinderdijk is opstartpunt en stempelpost. U kunt parkeren op het nabij gelegen parkeerterrein van IHC aan de smitweg.

Start- en stempelpost Alblasserdam

Restaurant Het Wapen van Alblasserdam is een van de opstap- en stempelposten voor de verschillende routes. Er is volop parkeergelegenheid rondom de locatie.

Fietsersbond.nl

Bekijk de route op de site of app van de fietsersbond voor meer informatie en opties. Scan de QR code met uw mobiel om de app te openen

Inschrijven

U wilt meedoen met Fietstocht 15 km Alblasserwaard en Wereld Erfgoed Kinderdijk? Schrijf u nu in als deelnemer

Inschrijven

Sponsor worden

U kunt natuurlijk ook sponsor worden. Schrijf u nu in als sponsor

Sponsoren

Download route

Download de route als PDF-bestand met alle details

Meer details

Routes van 9 tot 16 uur

Fietsen, meefietsen of laten fietsen? Hebben wij u enthousiast gemaakt en heeft u besloten mee te fietsen? Denk er dan ook eens aan om dit samen met vrienden, familie, (eenzame) buren en/of collega's te gaan doen. Of om een ander die niet (meer) kan fietsen, mee te nemen: achterop, in een fietsbak of op een tandem! Picknickspullen mee, glimlach op en genieten maar van elkaars gezelschap!

Langs de route

Langs de befaamde Molentochtroutes kunt u dit keer per fiets verschillende molens bezoeken.

Odensehuizen in vogelvlucht

"Odensehuis: een plek en een stem voor mensen met dementie" Een Odensehuis is een informatie-, advies- en ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers en hun familie en vrienden.

Sponsors

Ook als ondernemer kunt u het verschil maken deze Fietsmolentocht.

ffwd.digital