Routes van 9 tot 16 uur

Fietsen, meefietsen of laten fietsen? Hebben wij u enthousiast gemaakt en heeft u besloten mee te fietsen? Denk er dan ook eens aan om dit samen met vrienden, familie, (eenzame) buren en/of collega's te gaan doen. Of om een ander die niet (meer) kan fietsen, mee te nemen: achterop, in een fietsbak of op een tandem! Picknickspullen mee, glimlach op en genieten maar van elkaars gezelschap!

Fietstocht 15 km Alblasserwaard en Wereld Erfgoed Kinderdijk

Speciaal voor kinderen, scholen en natuurlijk ouders en opa's en oma's hebben we een fietstocht van 15 km langs de molens en horeca in de Alblasserwaard.

Ik wil meer weten

15 kilometer Bleskensgraaf

Speciaal voor kinderen, scholen en natuurlijk ouders en opa's en oma's hebben we een fietstocht van 15 km langs de Graafstroom en horeca in de Alblasserwaard.

Ik wil meer weten

30 kilometer Alblasserdam

Een toertocht voor de gezelligheid en een gezonde hoeveelheid beweging. Deze route loopt langs het wereld erfgoed Kinderdijk en door onze mooie Alblasserwaard. Onderweg kunt u verschillende molens bezoeken.

Ik wil meer weten

30 kilometer Bleskensgraaf

Een route voor het hele gezin dwars door het hart van onze mooie Alblasserwaard. De route leidt u langs de verschillende molens en langs het riviertje de Graafstroom.

Ik wil meer weten

30 kilometer Giessenburg

Een route met uitzicht tot aan de horizon dankzij de uitgestrekte weilanden die onze mooie Alblasserwaard rijk is. En niet te vergeten natuurlijk: langs de molens die het landschap opluisteren.

Ik wil meer weten

50 kilometer Alblasserwaard

Een route met uitzicht tot aan de horizon voor de meer ervaren of getrainde fietsers. Geniet van de vergezichten en bezoek de molens langs de route.

Ik wil meer weten

70 kilometer Alblasserwaard

U zoekt een uitdaging? Of bent een getraind fietser, een liefhebber van een daglang door het mooie landschap fietsen. Dan is deze route perfect voor u.

Ik wil meer weten

Langs de route

Langs de befaamde Molentochtroutes kunt u dit keer per fiets verschillende molens bezoeken.

Odensehuizen in vogelvlucht

"Odensehuis: een plek en een stem voor mensen met dementie" Een Odensehuis is een informatie-, advies- en ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers en hun familie en vrienden.

Sponsors

Ook als ondernemer kunt u het verschil maken deze Fietsmolentocht.

ffwd.digital