Stichting Hulphond Nederland

Dit jaar fietsen we met zijn allen voor een steun aan Stichting Hulphond. Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Ze hebben ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. De stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.

De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Zij zijn in staat de hulphond tot wel zeventig verschillende vaardigheden aan te leren. Door middel van het Hulphond Expertisecentrum onderscheiden ze zich met de beste hulphonden en aantoonbaar bewezen trainingen en methodieken. Hulphond Nederland heeft voor iedereen de juiste hulphond!

Wij zijn van mening dat er geen financiële drempels mogen bestaan voor de aanvragers van een hulphond. Hulphonden worden door de stichting tegen zo min mogelijke kosten ter beschikking gesteld. De gelden voor de opleiding en inzet van de hulphonden worden bijeengebracht door donateurs, zakelijke sponsoren, serviceclubs en zorgverzekeraars, en komen uit giften, nalatenschappen en collectes. 

Wij hebben ons dit jaar verbonden met Stichting Hulphond.

Help mee en steun Stichting Hulphond

Schrijf je in als deelnemer of als sponsor en help de Stichting Hulphond

Frits Wester

“Al jaren ben ik ambassadeur van Hulphond Nederland. Ik moet zeggen: met trots. Veel mensen in politiek Den Haag weten dat ik ben verbonden aan Hulphond Nederland en ik laat dan ook geen gelegenheid voorbij gaan om erover te praten”.

ffwd.digital