Lach voor een Dag

"Een lach is in een flits voorbij maar de herinnering eraan blijft altijd."

Daarom is het belangrijk dat kinderen vaak kunnen lachen. Veel kinderen in Nederland verkeren helaas niet altijd in de situatie om regelmatig te lachen, wegens een ernstige ziekte. Daarom organiseert stichting 'Lach voor een dag' een complete dag uit naar het theater, waarop het kind even alle zorgen kan vergeten en kan lachen. Niet alleen die ene dag, maar elke keer wanneer hij of zij terugdenkt aan dat mooie moment.

Omdat elk kind anders is, zal iedere dag 'op maat' worden georganiseerd. Hierbij wordt rekening gehouden met de interesses en situatie van het kind, waarbij de nadruk ligt op 'mogelijkheden' en niet op 'beperkingen'. Zo wordt er nagedacht over een unieke manier om het kind naar het theater te vervoeren, maar krijgt het ook een persoonlijke begeleider in stijl van de voorstelling en worden extra's zoals een kijkje achter de schermen en een ontmoeting met de cast georganiseerd. En natuurlijk mag een tastbaar aandenken aan het einde van de dag niet ontbreken, zodat de herinnering aan dit bijzondere moment in een flits kan worden opgeroepen. Uiteraard mogen onze kleine vrienden hun ouders, broertjes, zusjes en anderen die hen dierbaar zijn meenemen!

Stichting Lach voor een Dag is opgericht door het theaterproductiehuis Van Hoorne Entertainment. Deze specialist op het gebied van familie-entertainment biedt het hele jaar door diverse familievoorstellingen in heel Nederland, waardoor altijd een passende voorstelling te vinden is en aanvragen snel behandeld kunnen worden.

Help mee en steun Stichting Lach voor een dag

Schrijf je in als deelnemer of als sponsor en help de Stichting Lach voor een dag

Jochem van Gelder

“De stichting Lach voor een Dag is een prachtige stichting, die zich inzet voor kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is om te genieten. En dat alles door een ernstige ziekte bij henzelf of in hun gezin. Voor die kinderen organiseerd de stichting een wensdag, een dag waarop werkelijk alles kan en waarop er echt uitgepakt wordt”.

ffwd.digital